Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g360g1266kcal190.6g109g2.9g23.4g
Vesi, vesijohtovesi 809g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)247g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Valkosipuli 90g97kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g44.9g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g2247g607kcal29.2g94.4g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7596g4868kcal460.2g460g106.6g59g
Valittu annoskoko3798g2434kcal230.1g230g53.3g29.5g
Annoskoko puolitettuna1899g1217kcal115.1g115g26.7g14.8g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6.1g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630