Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 7.5g55kcal0.1g0g6.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.2g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu 7g8.8kcal0.8g0g0.6g0g
Sokeri 4.3g17kcal0g4.3g0g0g
Banaani, kuorittu 10g8.7kcal0.1g1.8g0g0.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g240kcal3.8g24.6g13.6g1.2g
Valittu annoskoko38g120kcal1.9g12.3g6.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna19g60kcal1g6.2g3.4g0.3g
Arvot/100g100g316kcal5g32.4g17.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264700