Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali4.2g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana 4.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 1.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha 10%4.2g7.1kcal0.8g0g0.4g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g4.1g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g27kcal1.8g1.8g1g0.6g
Valittu annoskoko38g14kcal0.9g0.9g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g7kcal0.5g0.5g0.3g0.2g
Arvot/100g100g36kcal2.4g2.4g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125712