Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g12g17kcal2.3g0.3g0.8g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl10g8.5kcal0.1g0.4g0.7g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g10g35kcal1.6g6.4g0.3g0.6g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.7g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g5g13kcal1.5g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g151kcal11.2g14.6g5.4g1.2g
Valittu annoskoko38g76kcal5.6g7.3g2.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna19g38kcal2.8g3.7g1.4g0.3g
Arvot/100g100g199kcal14.7g19.2g7.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081