Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 17g37kcal1.1g6.7g0.2g1.8g
Voi 6.3g45kcal0.1g0g5.1g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 6.3g8.3kcal0.2g0.2g0.8g0g
Maustekurkku6.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g189kcal3.2g15g12.2g4g
Valittu annoskoko38g94kcal1.6g7.5g6.1g2g
Annoskoko puolitettuna19g47kcal0.8g3.8g3.1g1g
Arvot/100g100g248kcal4.2g19.7g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534