Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g7.8g26kcal1.2g4.8g0.2g0.5g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)10g2.9kcal0.1g0.6g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g113kcal7.2g11.4g4.2g1.4g
Valittu annoskoko38g57kcal3.6g5.7g2.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna19g28kcal1.8g2.9g1.1g0.4g
Arvot/100g100g149kcal9.5g15g5.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76957