Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit4.9g6.3kcal0.1g0.1g0.6g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g14g47kcal1.9g0g4.2g0g
Broilerinfilee (Snellman)20g16kcal3.2g0.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g138kcal10.4g0.8g10g0g
Valittu annoskoko38g69kcal5.2g0.4g5g0g
Annoskoko puolitettuna19g35kcal2.6g0.2g2.5g0g
Arvot/100g100g181kcal13.6g1g13.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231