Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola1.8g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima3.5g14kcal1g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Paprika punainen 12g3.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 14g31kcal2.5g0g2.4g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g4.2g6.7kcal0.3g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g126kcal8g1.8g9.4g0.4g
Valittu annoskoko38g63kcal4g0.9g4.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g31kcal2g0.5g2.4g0.1g
Arvot/100g100g164kcal10.5g2.4g12.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535