Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Lanttu 7.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g10g13kcal0.3g0.4g1g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 7.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g58kcal0.8g3.4g4g0.8g
Valittu annoskoko38g29kcal0.4g1.7g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g14kcal0.2g0.9g1g0.2g
Arvot/100g100g76kcal1g4.5g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600