Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 16g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 16g50kcal4.2g0g3.7g0g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)1.8g1.2kcal0.2g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti 1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g114kcal9g2g7.6g0.6g
Valittu annoskoko38g57kcal4.5g1g3.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g29kcal2.3g0.5g1.9g0.2g
Arvot/100g100g150kcal11.8g2.6g10g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190490