Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 13g40kcal3.3g0g3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kookosöljy 100g0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g17g8.4kcal0.2g1.2g0.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g111kcal7.4g3.8g7g0.2g
Valittu annoskoko38g56kcal3.7g1.9g3.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g28kcal1.9g1g1.8g0.1g
Arvot/100g100g145kcal9.7g5g9.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536