Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g12g12kcal1.7g0.5g0.2g0.6g
Sipuli 5.1g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g20g4.9kcal0.3g0.8g0g0g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 0.6g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g48kcal4.4g3.4g1.4g1.4g
Valittu annoskoko38g24kcal2.2g1.7g0.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna19g12kcal1.1g0.9g0.4g0.4g
Arvot/100g100g63kcal5.8g4.5g1.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740