Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g12g12kcal2g0.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 5.1g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton2g3.1kcal0.2g0.1g0.3g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g0.6g4.7kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g46kcal4.4g1.4g2.6g0.2g
Valittu annoskoko38g23kcal2.2g0.7g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g12kcal1.1g0.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g60kcal5.8g1.8g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=379152