Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)19g6kcal0.6g0.9g0g0g
Sokeri 5.7g23kcal0g5.7g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen2.5g18kcal0g0g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g38kcal1.1g7.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g170kcal3.4g28.6g4.2g0.8g
Valittu annoskoko38g85kcal1.7g14.3g2.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g43kcal0.9g7.2g1.1g0.2g
Arvot/100g100g223kcal4.5g37.4g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76172