Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 12g9kcal0.2g1.8g0g0.1g
Tomaatti 3.9g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g1.5g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g6g3.3kcal0.2g0.4g0.1g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa7.8g10kcal1.4g0.1g0.4g0g
Oliiviöljy 0.5g4kcal0g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g61kcal3.8g5.2g2.4g0.4g
Valittu annoskoko38g30kcal1.9g2.6g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g15kcal1g1.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g79kcal5g6.8g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123634