Feta-keittojuureslaatikko

Helppo lisäkeruoka

400 g Keittojuureksia
200 g Feta juustoa (apetina laktoositon pala)
1 dl kasvislientä (1 kuutio)
mustapippuria

Voitele paistoastia öljyllä tai voilla.

(ei laskettu kaloreihin)
Sekoita kasvikset ja feta ja lisää kasvisliemi sekä ripauta mustapippuria melko reilustikin, mutta tietenkin maun mukaan.

Ja paista uunissa aluksi n.200 asteessa (voit pienentää lämpöä myöhemmin 175) noin 45 minuuttia.

Olen tehnyt tätä vasta yhden kerran ja vaikka pidinkin siitä kovasti possun lisäkkeenä, aion seuraavan kerran lisätä tomaattia ja basilikaa.

Varmasti helppo varioida ja saada ruoka ihan eri makuiseksi.

Lähde: www. karppaus.

Info

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemi kuutio maggi (Maggi), annos 10g0.6g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Feta apetina classic (pahvikuutio) (Arla), annos 20g13g29kcal1.6g0.3g2.4g0g
Keittojuurekset, Euroshopper25g5.5kcal0.3g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g73kcal4g3.8g5.2g0g
Valittu annoskoko38g36kcal2g1.9g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna19g18kcal1g1g1.3g0g
Arvot/100g100g95kcal5.2g5g6.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=231684