Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g28g30kcal6.3g0g0.6g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g2.2g8.8kcal0.7g0g0.6g0g
Korppujauho 2.5g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Persilja 1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g170kcal14.8g3.8g10.6g0.4g
Valittu annoskoko38g85kcal7.4g1.9g5.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g42kcal3.7g1g2.7g0.1g
Arvot/100g100g222kcal19.4g5g13.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480