Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl14g47kcal1.9g0.1g4.3g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g5.2g4kcal0.3g0.6g0g0g
Piparjuuri, annos 10g0.7g0.3kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi7.5g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 3.7g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g136kcal4.8g2.6g11.8g0.4g
Valittu annoskoko38g68kcal2.4g1.3g5.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g34kcal1.2g0.7g3g0.1g
Arvot/100g100g179kcal6.3g3.4g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940