Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 3.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g5.3g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tonnikala vedessä, rainbow7.5g7.5kcal1.5g0g0.1g0g
Voi 5.3g39kcal0.1g0g4.3g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 1.9g5.9kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 7g24kcal0.7g4.9g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1503.7g15kcal1.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g189kcal7.4g13.8g11.4g1.4g
Valittu annoskoko38g95kcal3.7g6.9g5.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna19g47kcal1.9g3.5g2.9g0.4g
Arvot/100g100g248kcal9.7g18.1g14.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310094