Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee13g14kcal3g0g0.2g0g
Seesamiöljy, Amoy0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Maissitärkkelys 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 7g2.5kcal0.3g0.1g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Sokeriherneen palko2.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Lihaliemi laimennettu 2.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pinaatti 5.9g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g0.4g1kcal0g0.3g0g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Maissitärkkelys 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Seesamiöljy, Amoy0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g52kcal7g2.2g1.4g0.8g
Valittu annoskoko38g26kcal3.5g1.1g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g13kcal1.8g0.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g68kcal9.2g2.9g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421