Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g17g21kcal2.6g1.2g0.5g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g8.4g5.6kcal1.3g0g0.1g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g9g15kcal0.2g0.4g1.4g0g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.7g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g92kcal8.2g3.4g4.8g0g
Valittu annoskoko38g46kcal4.1g1.7g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna19g23kcal2.1g0.9g1.2g0g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.5g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179