Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 8.9g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sokeri 5.1g21kcal0g5.1g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g3.6g13kcal0.1g3.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 7.7g10kcal0.9g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.2g25kcal0.7g5g0.1g0.3g
Grahamjauho 1.4g4.7kcal0.2g0.9g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g0.9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 2.9g20kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g200kcal4.2g31.4g6.2g1.6g
Valittu annoskoko38g100kcal2.1g15.7g3.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna19g50kcal1.1g7.9g1.6g0.4g
Arvot/100g100g260kcal5.5g40.9g8.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443604