Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g11g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g1.4g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 6.6g9kcal1.2g0g0.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g26kcal2.8g1g1.2g0.2g
Valittu annoskoko38g13kcal1.4g0.5g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g7kcal0.7g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g34kcal3.7g1.3g1.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994