Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile22g29kcal4.2g0.2g1.3g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g12g32kcal2.1g0.1g2.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g4.9g14kcal0.9g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g150kcal14.4g0.6g10g0g
Valittu annoskoko38g75kcal7.2g0.3g5g0g
Annoskoko puolitettuna19g38kcal3.6g0.2g2.5g0g
Arvot/100g100g196kcal18.8g0.8g13.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269731