Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 7.8g6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 2.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 8.8g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 8.6g17kcal1.6g0g1.2g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g4.9g5.4kcal0.1g0.2g0.5g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g2g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g64kcal3.6g3.6g3.6g0.6g
Valittu annoskoko38g32kcal1.8g1.8g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g16kcal0.9g0.9g0.9g0.2g
Arvot/100g100g83kcal4.7g4.7g4.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367