Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)1.2g1kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g18g2.6kcal0g0.6g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 6.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Pasta 3-viljan (Torino)1.6g5.5kcal0.2g1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.9g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g51kcal3g4.4g1.8g0.6g
Valittu annoskoko38g25kcal1.5g2.2g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g13kcal0.8g1.1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g66kcal3.9g5.7g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156