Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 9g6.4kcal1.4g0g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Appelsiini, kuorittu 6.2g2.9kcal0g0.6g0g0.1g
Salaatti, jäävuori tuore13g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kurkku 4.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Halloumi-juusto light, 100g3.1g6.9kcal0.8g0g0.4g0g
Hunaja 0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g41kcal4.6g3g1g0.4g
Valittu annoskoko38g21kcal2.3g1.5g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g10kcal1.2g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g54kcal6g3.9g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029