Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 8.7g19kcal1.5g0g1.5g0g
Oliiviöljy 0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)11g3.3kcal0.1g0.7g0g0.1g
Spagetti, Barilla4.8g17kcal0.6g3.5g0.1g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisalsa 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g92kcal4.4g9.6g3.8g0.8g
Valittu annoskoko38g46kcal2.2g4.8g1.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g23kcal1.1g2.4g1g0.2g
Arvot/100g100g120kcal5.7g12.5g5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704