Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%7.8g13kcal0.2g0.2g1.2g0g
Ruohosipuli 3.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Katkarapu 16g11kcal2.3g0g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g87kcal5.6g2.4g6g0.4g
Valittu annoskoko39g43kcal2.8g1.2g3g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g22kcal1.4g0.6g1.5g0.1g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3.1g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126850