Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 7.3g2.6kcal0.3g0.1g0g0.2g
Kukkakaali 8.3g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Oivariini, 750.6g4kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt4.2g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.3g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g3.7g11kcal0.9g0.1g0.8g0g
Kesäkurpitsa4.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tumma soijarouhe, risetti2.1g6kcal1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g64kcal5.4g3.6g2.8g0.8g
Valittu annoskoko39g32kcal2.7g1.8g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g16kcal1.4g0.9g0.7g0.2g
Arvot/100g100g82kcal7g4.7g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096