Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 27g175kcal3.8g0.9g16.6g4.8g
Vesi3.6g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g1.8g4kcal0.1g0.9g0g0.7g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g5.8g18kcal0g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g395kcal7.8g12.6g33.2g11g
Valittu annoskoko38g197kcal3.9g6.3g16.6g5.5g
Annoskoko puolitettuna19g99kcal2g3.2g8.3g2.8g
Arvot/100g100g514kcal10.2g16.4g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431195