Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore22g6.1kcal0.1g1.2g0g0.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.9g8.2kcal0.6g0g0.6g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g5.5g2.1kcal0.2g0.2g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%5.5g8.8kcal0.1g0.1g0.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.6g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g57kcal2.6g3g3.4g1g
Valittu annoskoko39g28kcal1.3g1.5g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna19g14kcal0.7g0.8g0.9g0.3g
Arvot/100g100g74kcal3.4g3.9g4.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727