Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 26g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Hunaja 1g3.4kcal0g0.8g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)0.8g5kcal0.1g0.1g0.5g0.1g
Oliiviöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g5.2g17kcal1.3g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g78kcal3.6g6g4.4g1.8g
Valittu annoskoko39g39kcal1.8g3g2.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna19g20kcal0.9g1.5g1.1g0.5g
Arvot/100g100g102kcal4.7g7.8g5.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146756