Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.3g14kcal1.6g0g0.8g0g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Tomaatti 2.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokosokeri0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g6.2g21kcal1g3.9g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 10g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g86kcal5.4g10g2.2g1.4g
Valittu annoskoko38g43kcal2.7g5g1.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna19g22kcal1.4g2.5g0.6g0.4g
Arvot/100g100g112kcal7g13g2.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118413