Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 4.7g4.8kcal0.2g0.8g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.6g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g9g5.6kcal0.3g0.7g0.2g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)2.3g8.3kcal0.1g1.7g0.1g0.1g
Korppujauho 1g3.6kcal0.1g0.7g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g113kcal9.2g7.8g4.8g0.6g
Valittu annoskoko39g57kcal4.6g3.9g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g28kcal2.3g2g1.2g0.2g
Arvot/100g100g146kcal11.9g10.1g6.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91676