Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale4g13kcal0.5g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Suolasienet (rouskuja)5.9g1.2kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk19g5kcal0.1g1g0g0.3g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g74kcal1.8g3.2g5.6g1g
Valittu annoskoko39g37kcal0.9g1.6g2.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna19g18kcal0.5g0.8g1.4g0.3g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.1g7.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943