Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 14g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi8.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl11g10kcal0.2g0.5g0.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.1g8.2kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g50kcal1.2g3g3.6g0.6g
Valittu annoskoko39g25kcal0.6g1.5g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g13kcal0.3g0.8g0.9g0.2g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.9g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525