Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g10g15kcal2.1g0g0.7g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g5.6g10kcal0.4g0.3g0.7g0.2g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g5.6g7.3kcal0.2g0.3g0.6g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g4.2g3.2kcal0.8g0g0g0g
Sitruuna kuorittu 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g13g30kcal0.9g5.9g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g131kcal8.8g13g4.4g2.4g
Valittu annoskoko39g66kcal4.4g6.5g2.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna19g33kcal2.2g3.3g1.1g0.6g
Arvot/100g100g169kcal11.3g16.8g5.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323988