Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g12g11kcal0.1g2.6g0.1g0g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Soijakastike 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g14g18kcal3g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g78kcal6.6g6.2g2.8g0.2g
Valittu annoskoko39g39kcal3.3g3.1g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g20kcal1.7g1.6g0.7g0.1g
Arvot/100g100g101kcal8.5g8g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451