Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow25g4.9kcal0.7g0.5g0g0.6g
Oliiviöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä2.7g4.9kcal0.1g0.3g0.4g0g
Vuohenjuusto President5.5g14kcal1g0g1.1g0g
Valkoviini kuiva 5.5g3.7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g65kcal3.6g1.6g4g1.2g
Valittu annoskoko39g32kcal1.8g0.8g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna19g16kcal0.9g0.4g1g0.3g
Arvot/100g100g84kcal4.6g2.1g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744