Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 10g3.5kcal0.5g0.2g0g0.3g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas1.3g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g19kcal1.4g0.4g1g0.6g
Valittu annoskoko39g10kcal0.7g0.2g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g5kcal0.4g0.1g0.3g0.2g
Arvot/100g100g25kcal1.8g0.5g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269264