Punajuuri-feta-ananaspaistos

Punajuuria keitetään 10 min. ja suikaloidaan monitoimikoneella.

Sipulia ja valkosipulia kuutioina maun mukaan.

Lisätään purkillinen fetaa ja 1-2 pikkupurkillista ananasmurskaa.

Maustetaan musta- ja valkopippurilla sekä suolalla.

Kaadetaan vuokaan.

Päälle ruokakerma.

Paistetaan 200 asteessa noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Matildax

Matildax sanoi...

Käytin 3% kevytfetaa, joka ei ollut paras vaihtoehto, kannattaa valita joku rasvaisempi fetajuusto. Valkosipuli puuttuu ohjeesta, koska sitä ei löytynyt kotoa. Makeutta tuli ehkä vähän liikaa kahdesta ananastölkistä, vaikka se olikin mehuun säilöttyä. Täm

sunnuntai 01.11.2009 klo 10:48

Matildax sanoi...

Käytin 3% kevytfetaa, joka ei ollut paras vaihtoehto, kannattaa valita joku rasvaisempi fetajuusto. Valkosipuli puuttuu ohjeesta, koska sitä ei löytynyt kotoa. Makeutta tuli ehkä vähän liikaa kahdesta ananastölkistä, vaikka se olikin mehuun säilöttyä.

sunnuntai 01.11.2009 klo 10:49

Matildax sanoi...

Tämän voi myös halutessaan kuorruttaa juustolla ja myös ruokakermana voisi olla rasvaisempi, esim. 15%:nen parempi vaihtoehto. Itse kun etsin sitä kevyintä aina, niin välillä menee jo liioitteluksi... :D

sunnuntai 01.11.2009 klo 10:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 22g8.3kcal0.2g1.5g0g0.5g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 4.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Feta Basilika & oregano (Arla), annos 200g2.8g2.8kcal0.5g0g0.1g0g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g7g4.2kcal0g1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Ruoka, kasvisrasvasekoite 7% 2dl (Rainbow (inex)), annos 200g3.1g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g39kcal1.6g5.6g0.6g1.4g
Valittu annoskoko39g19kcal0.8g2.8g0.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0.4g1.4g0.2g0.4g
Arvot/100g100g50kcal2.1g7.2g0.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146666