Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus8.2g28kcal1.9g4.3g0.3g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal2g0g1g0g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g6.5g7.8kcal0.2g0.2g0.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.2g6.2kcal0.4g0g0.5g0g
Juusto, cheddar 4.9g20kcal1.3g0g1.7g0g
Emmental juustoraaste valio1.3g5.1kcal0.4g0g0.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl1.4g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g177kcal12.8g9.6g9.6g1.2g
Valittu annoskoko39g89kcal6.4g4.8g4.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna19g44kcal3.2g2.4g2.4g0.3g
Arvot/100g100g229kcal16.5g12.4g12.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297263