Karppi - kauraleipä 33,53%

Valmista ensin puuro ja lisää sitten muut aineet ja lusikoi kakkaroiksi pellille, leviävät uunissa sopiviksi.

raakapaino 920g

valmispaino 689g

hävikki siis 231g eli 33,53%
valmispainosta

valmispaino siis keskim. 28,7g/kpl

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aitokaurahiutale (the2012) (Puuppola), annos 20g8.3g30kcal1.2g4.9g0.6g0.8g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 62g0kcal0g0g0g0g
Kaurakuitunen (the2012) (Hirvelä), annos 12g25g31kcal1.8g4g0.8g17.3g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.4g0.2g8.5g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 10g70kcal2.8g0.7g6g1.3g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 12g39kcal3.5g0.8g2.4g3.7g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g21g70kcal0.4g0.6g7.2g0g
Muksu luumua soseena (Muksu, nutricia), annos 215g15g7.2kcal0.1g1.5g0g0.3g
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g37g22kcal3.7g1.6g0.1g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g43g30kcal4.8g1.1g0.7g0g
Mantelijauhe (the2012) (Sallinen), annos 75g45g259kcal9.8g8.9g22.6g4.6g
Kaurajauho 15g54kcal2.1g8.2g1.1g1.4g
Leivinjauhe 4.1g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana760g1474kcal81.6g68.2g100g58.8g
Valittu annoskoko380g737kcal40.8g34.1g50g29.4g
Annoskoko puolitettuna190g369kcal20.4g17.1g25g14.7g
Arvot/100g100g194kcal10.7g9g13.2g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268098