Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 150g49kcal0.9g8.4g0.3g3.8g
Parsakaali brokkoli 125g44kcal5.8g2.4g0.4g3.1g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g100g346kcal25.1g59.4g2.2g10.8g
Persilja 4g1.1kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana760g880kcal63.8g140.4g5.8g36g
Valittu annoskoko380g440kcal31.9g70.2g2.9g18g
Annoskoko puolitettuna190g220kcal16g35.1g1.5g9g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.8g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549