Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali42g8.8kcal0.5g1.4g0.1g0.9g
Porkkana 42g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Palsternakka 16g10kcal0.1g1.8g0.1g0.7g
Selleri, annos 50g16g2.2kcal0.2g0.5g0g0g
Sipuli 21g6.3kcal0.3g1g0g0.4g
Paistijauheliha 10%42g71kcal8.3g0g4.2g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.3g6.4kcal0.2g0.2g0.5g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g41g16kcal0.7g3.3g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g3.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana760g275kcal21.8g22g10g6.2g
Valittu annoskoko380g138kcal10.9g11g5g3.1g
Annoskoko puolitettuna190g69kcal5.5g5.5g2.5g1.6g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125712