Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 50g14kcal0.5g2.3g0.1g0.9g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.1g1.9g
Juuriselleri 13g3.9kcal0.2g0.6g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 100g76kcal1.9g15.5g0.2g1g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta100g5kcal0.2g0.4g0.4g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas25g70kcal4.8g0g5.5g0g
Persilja 5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana760g398kcal16.8g47.4g12.6g9.6g
Valittu annoskoko380g199kcal8.4g23.7g6.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna190g100kcal4.2g11.9g3.2g2.4g
Arvot/100g100g52kcal2.2g6.2g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390