Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5g13kcal0.6g0.1g1.1g0g
Kukkakaali, pakaste, Apetit125g21kcal2g2.8g0.3g2.4g
Parsakaali, pakaste, Apetit100g21kcal3.3g1.9g0g2.5g
Ruokakerma 5%, Valio50g33kcal0.7g2.1g2.5g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)100g70kcal11g2.5g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana760g315kcal35.2g18.8g10.8g9.8g
Valittu annoskoko380g157kcal17.6g9.4g5.4g4.9g
Annoskoko puolitettuna190g79kcal8.8g4.7g2.7g2.5g
Arvot/100g100g41kcal4.6g2.5g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=46604