Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g94g265kcal4.3g29.4g14.1g5.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g56g98kcal14g0.3g5.1g0g
Oliivi kivetön musta rainbow38g67kcal0.2g2.1g6.4g0g
Pesto Rosso, Barilla19g62kcal0.7g2.2g5.5g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen94g19kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Basilika, tuore5.6g2.2kcal0.2g0.3g0g0.2g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g19g54kcal6.2g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana761g1158kcal53g80g69.6g15g
Valittu annoskoko380g579kcal26.5g40g34.8g7.5g
Annoskoko puolitettuna190g290kcal13.3g20g17.4g3.8g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176058