Puolukka-rahkapiirakka karppi gluteeniton

Sulata voi ja margariini.

Lisää piimä ja muna.

sekoita kuivat aineet.

Lisää rasvaseos kuiviin aineisiin ja kaada voidellulle ja kookoshiutalein "jauhotetulle" piirakkavuoalle.

Paita pohjaa 10min/200 asteessa.

Valmista täyte, sekoita jugu ja munat + lisää ripaus Steviajauhetta.

Kaada sitten puolukat piirakkapohjan päälle ja sen jälkeen juguseos.

Paista vielä 200 asteessa n. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 34g208kcal8.1g2.2g18.3g2.4g
Hasselpähkinä 25g163kcal3.6g0.9g15.5g4.4g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Leivinjauhe 4.2g7.4kcal0.2g1.6g0g0g
Voi 28g204kcal0.3g0.1g22.9g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 28g200kcal0.2g0.1g22.5g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.8g0g1.4g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 34g10kcal1g1.2g0g0g
Puolukka 94g37kcal0.4g6.4g0.5g2.4g
Kananmuna kuoreton 47g66kcal5.8g0.1g4.8g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 70g85kcal2.2g3.2g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana761g2015kcal47.2g35g185.8g18.4g
Valittu annoskoko380g1008kcal23.6g17.5g92.9g9.2g
Annoskoko puolitettuna190g504kcal11.8g8.8g46.5g4.6g
Arvot/100g100g265kcal6.2g4.6g24.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228514